Om os


Her i salonen bruger jeg, så vidt det er muligt, kun økologiske og miljøvenlige produkter. Det betyder at produkterne ikke er allergifremkaldene, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldene.

Indenfor hårpleje forhandler jeg Organic pure care, Hårologi og Rahua. Indenfor Make Up fører jeg mærket Organic Make up, Delilah og benecos. Alle mærker er yderst kvalificerede, miljøvenlige og økologiske produkter. De farvesystemer, jeg benytter, er uden de traditionelle kemiske stoffer og de giver et meget glansfyldt og holdbart resultat.

Rent professionelt har jeg den 4 årige frisør uddannelse, jeg har deltaget i DM, samt undervist i langthår og farveteknik. Inspirationen til mit arbejde henter jeg i både ind- og udland.

Jeg har blandt andet været i London, Paris, og Las Vegas. Derfor har jeg også sat et mål for at komme til udlandet en gang om året, så jeg kan holde mig opdateret omkring den nyeste mode og trends.

Som person er jeg er en meget livsglad og energisk pige, der elsker sit job og bruge min kreativitet til at gøre mine kunder endnu smukkere. Så er du til økologi eller bare vil forkæle dig selv med en afslappende stress-fri stund, så kom ind i salonen og nyd den afslappende atmosfære, hvor du sammen med dine farve behandlinger kan nyde et afstressende aroma fodbad og nyd dine klipninger med god service og mange gode forslag til styling og vedligeholdelse af dit hår.

Til alle behandlinger kan du nyde en dejlig kop kaffe, te, kakao eller et glas hyldeblomst saft - selvfølgelig alt sammen økologisk. Jeg glæder mig til at se dig i salonen, og give dig dine behandlinger med en miljøvenlig samvittighed ;)

Venlig hilsen
Melanie Maass, Indehaver